Patobiologie laserové chirurgie v oblasti hlavy a krku - Betka, Jan; Taudy, Miloš; Klozar, Jan; Slavíček, Aleš; Skřivan, Jiří; Karnet, Vlastimil; Jablonický, Pavol; Kasík, Petr; Kaňa, Radim; Světlík, Martin; Valvoda, Jaroslav (Iga MZ ČR, 1994)
Patobiologie laserové chirurgie v oblasti hlavy a krku. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: otorinolaryngologie; chirurgie; hlava; krk; Neck; Head; laserová terapie; Laser Therapy