Informační systém pro klinický výzkum a praxi zaměřený na efektivitu preventivních, diagnostických a terapeutických intervencí v kardiovaskulární medicíně - Stejskal, Libor (Iga MZ ČR, 1995)
Informační systém pro klinický výzkum a praxi zaměřený na efektivitu preventivních, diagnostických a terapeutických intervencí v kardiovaskulární medicíně. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Quality of Health Care; kardiovaskulární nemoci; knihovnictví, informační věda a muzeologie; kardiochirurgické výkony; Medical Informatics Applications; využití lékařské informatiky; Cardiovascular Diseases; kardiologie; angiologie; Cardiac Surgical Procedures; Hospital Information Systems; kvalita zdravotní péče; nemocniční informační systémy