Vyšetřování patologických stavů plicního intersticia ve vztahu k zevním noxám a endogenním poruchám - Kolek, Vítězslav; Dušek, Jaroslav; Fialová, Jarmila; Mysliveček, Miroslav; Petřek, Martin; Heřman, Miroslav (Iga MZ ČR, 1995)
Vyšetřování patologických stavů plicního intersticia ve vztahu k zevnímu prostředí a endogením poruchám XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: patologie; Lung Diseases, Interstitial; vystavení vlivu životního prostředí; intersticiální plicní nemoci; Environmental Exposure; nemoci z povolání; Occupational Diseases; pneumologie a ftizeologie