Bakteriologická diagnostika s využitím postupů umělé inteligence - Schindler, Jiří (Iga MZ ČR, 1995)
Bakteriologická diagnostika s využitím postupů umělé inteligence. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: neuronové sítě; Neural Networks, Computer; Bacteria; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie