Lymská borelióza : imunopatogeneze nervových projevů, závislost na věku a význam pro terapii - Doutlík, Stanislav; Pícha, Dušan; Moravcová, Lenka; Heřmanová, Jana; Vejdová, Rosina; Hančil, Jiří; Roháčová, Hana; Čech, Karel (Iga MZ ČR, 1995)
Lymeská borelioza - imunopatogeneze nervových projevů, závislost na věku a význam pro terapii. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Age Factors; neurologické manifestace; parazitologie; lymeská nemoc; Lyme Disease; infekce bakteriemi rodu Borrelia; Enzyme-Linked Immunosorbent Assay; alergologie a imunologie; věkové faktory; Borrelia Infections; infekční lékařství; ELISA; neurologie; Neurologic Manifestations