Vývoj predikčních a diagnostických metod založených na stanovení obsahu, speciaci a studiu kinetiky stopového prvku selenu - Stýblo, Miroslav; Babický, Arnošt; Sysalová, Jiřina; Korunová, Vlasta; Škopková, Ivana; Selecká, Anna (Iga MZ ČR, 1995)
Vývoj predikčních a diagnostických metod založených na stanovení obsahu,speciaci a studiu kinetiky stopového prvku selenu XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: stopové prvky; rtuť; Trace Elements; Mercury; Environmental Exposure; Selenium; epidemiologie; selen; Risk Assessment; hodnocení rizik; environmentální vědy; chemie, klinická chemie; vystavení vlivu životního prostředí; spektrofotometrie atomová; Spectrophotometry, Atomic