Epidemiologická studie prevalence alergických onemocnění v dětské populaci Středočeského kraje - Kodl, Miloslav (Iga MZ ČR, 1995)
alergie,prevalence dětí,Středočeský kraj XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: epidemiologické metody; alergie; Child; Hypersensitivity; Infant; dítě; kojenec; Epidemiologic Methods; epidemiologie; alergologie a imunologie