Retrospektivní studie sledování genotoxického rizika profesionální expozice chlorovaným eterům a významu dlouhodobého podávání vysokých dávek vitaminu C - Holá, Nora; Žárská, Hana; Doležalová, Miloslava; Ortová, Hana (Iga MZ ČR, 1995)
cytogenetická analýza ,periferní lymfocyty,biochemie,hematologie,expozice chlorovaným eterům,vitamin C XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Hydrocarbons, Chlorinated; Occupational Exposure; Ascorbic Acid; chlorované uhlovodíky; kyselina askorbová; pracovní expozice; pracovní lékařství; environmentální vědy