Hormonální regulace GT ve vztahu k funkci štítné žlázy - Vondra, Karel (Iga MZ ČR, 1995)
Význam sledování funkce langerhansových ostrůvků s ohledem na vznik a vývoj porušené glukosové tolerance u klinicky závažných endokrinopatií. XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Endocrine System Diseases; Langerhansovy ostrůvky; Islets of Langerhans; glukózový toleranční test; Glucose Tolerance Test; endokrinologie; nemoci endokrinního systému