Hypodensní a normodensní eosinofily u dětí s atopií a imunopatologickými onemocněními - Ordeltová, Marta; Kopřiva, František; Malínský, Jiří (Iga MZ ČR, 1995)
atopie,imunopatologická onemocnění,hypodensní eosinofily,separace,gradientová centrifugace,Percoll,fixace,ultratenké řezy,morfologie XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Immune System Diseases; Eosinophilia; Child; nemoci imunitního systému; Infant; dítě; kojenec; alergologie a imunologie; hematologie a transfuzní lékařství; eozinofilie