Aktualizace systému dohledu nad tuberkulózou - Trnka, Luděk; Daňková, Danuše (Iga MZ ČR, 1996)
tuberkulóza,surveillance,epidemiologie,kontrola tuberkulózy XXX XXX XXX
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: epidemiologické metody; Tuberculosis; infekční lékařství; parazitologie; Epidemiologic Methods; pneumologie a ftizeologie; tuberkulóza; epidemiologie