Lymeská neuroborélióza : studium buněčné a humorální imunity a její vztah k průběhu onemocnění a terapii - Pícha, Dušan; Moravcová, Lenka; Doutlík, Stanislav; Marešová, Vilma; Roháčová, Hana; Hobstová, Jiřina; Hančil, Jiří; Jaroslava, Deutschmannová (Iga MZ ČR, 1998)
Hlavní cíl projektu je zaměřen na studium nervového postižení u Lymské boreliózy u dětí a dospělých, sledování buněčné a protilátkové imunitní odpovědi a zhodnocení možných terapeutických důsledků.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: lymeská nemoc; alergologie a imunologie; infekční lékařství; Lyme Disease; parazitologie