Imunomodulační vliv specifické imunoterapie - Krčmová, Irena; Hanzálková, Yvona; Andrýs, Ctirad; Vokurková, Doris (Iga MZ ČR, 1999)
Sledování imunomodulčního vlivu specifické imunoterapie depotním pylovým alergenem v oblasti humorální,mediátorové a buněčné imunity,též v návaznosti na funkční odpověď organismu (spec.nasální test).
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: imunoterapie; alergologie a imunologie; Immunotherapy