Familiární hypertrofická kardiomyopatie : detekce mutací na exonu 13 v genu pro těžký řetězec Beta-myosinu - Haluza, Radovan (Iga MZ ČR, 1998)
Detekce mutací v exonu 13 genů pro těžký řetěz beta-myosinu s cílem vypracovat metodu detekce na principu DGGE.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: genetika, lékařská genetika; kardiologie; angiologie; Cardiomyopathy, Hypertrophic; hypertrofická kardiomyopatie; embryologie a teratologie