Diagnostické možnosti psychobiologického modelu osobnosti : aplikace Cloningerovy teorie - Kožený, Jiří (Iga MZ ČR, 1998)
Cílem studie je ověření diagnostických možností Cloningerovy biopsychologické teorie osobnosti. Předpokládá se vytvoření reliabilního a validního nástroje umožňujícího identifikaci prekurzorů poruch osobnosti.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: psychiatrie; Personality Inventory; Personality Tests; osobnostní testy; osobnostní dotazník