Současné změny životního stylu a duševní zdraví - Krch, František David; Faltus, František; Drábková, Hana (Iga MZ ČR, 1998)
Zhodnocení vlivu současných změn na životní styl a zdraví populace,prevalencí určité kulturně vázané psychické symptomatologie a nejvýraznější intervenující faktory v komparativním obrazu středoevropského regionu.Studie probíhá v Rakousku,Maďarsku,Polsku
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: návykové chování; Smoking; Česká republika; Adolescent Behavior; kouření; Behavior, Addictive; Social Environment; Czech Republic; stravovací zvyklosti; psychologie, klinická psychologie; kvalita života; psychiatrie; sociální prostředí; životní styl; Life Style; Quality of Life; chování mladistvých; Feeding Behavior