Chlamydiové urogenitální infekce a následná neplodnost - Sodja, Ivan; Řezáčová, Jitka; Mašata, Jaromír; Mrázová, Marie (Iga MZ ČR, 1998)
Klinicko-epidemiologická studie zaměřená na odhad prevalence chlamydiové urogenitální infekce u neplodných žen a jejich partnerů,kliniku vyvolaných onemocnění,návrh optimální léčby,prevenci pelvických zánětů po abortu a neonatálních nákaz.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Chlamydia Infections; Infertility, Female; ženská infertilita; chlamydiové infekce; gynekologie a porodnictví