Enantiomerní čistota levodopy, jejích derivátů a levamisolu v léčivých přípravcích - Doležalová, Milada; Tkaczyková, Magda (Iga MZ ČR, 1999)
Stanovení obsahu nežádoucích enantiomerů v léčivých přípravcích obsahujících levodopu,karbidopu,levamisol pomocí nově vypracovaných a validovaných metod chirální HPCL.Srovnání s polarimetrickým měřením optické otáčivosti dle ČsL 4.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: methyldopa; Stereoisomerism; Methyldopa; karbidopa; levamisol; Carbidopa; farmacie a farmakologie; Levodopa; Levamisole; levodopa; stereoizomerie; chemie, klinická chemie