Funkční zhodnocení výsledků rekonstrukční ušní chirurgie : otochirurgická databáze, evidence a zpracování dat - Skřivan, Jiří (Iga MZ ČR, 1999)
Vytvoření otochirurgické databáze shromažďující údaje o operovaných pacientech na klinice ORL a chirirgie hlavy a krku pro otologickou diagnosu. Evidence a statistické zpracování získaných údajů, které je východiskem k realizaci randomizovaných studií aověření experimentálních vztahů.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Tympanoplasty; informační systémy; Electronic Data Processing; lékařská informatika; Otorhinolaryngologic Surgical Procedures; automatizované zpracování dat; otorinolaryngologie; Information Systems; tympanoplastika; otorinolaryngologické chirurgické výkony