Mechanismy fokálních dystonií - Růžička, Evžen; Ceé, Jiří; Hejduková, Blanka; Jech, Robert; Roth, Jan; Volfová, Markéta (Iga MZ ČR, 1999)
Studium mechanismů idiopatických fokálních dystonií.Neinvasivními metodikami evokovaných potenciálů se zjišťuje výskyt lézí ascendentních systémů mozkového kmene a funkční změny sensorických okruhů při léčbě botulotoxinem.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: nemoci bazálních ganglií; Basal Ganglia; Dystonia; Meigeho syndrom; dystonie; sluchové kmenové evokované potenciály; botulotoxiny; blefarospazmus; neurovědy; Meige Syndrome; Evoked Potentials, Auditory, Brain Stem; bazální ganglia; Blepharospasm; Basal Ganglia Diseases; Botulinum Toxins; neurologie