Využití sorpce a difuse pro monitorování nízkých koncentrací glutaraldehydu v ovzduší na pracovištích - Waldman, Michael; Grohová, Slávka; Vysloužilová, Miluše; Dolejší, Lucie (Iga MZ ČR, 1999)
Cílem úkolu je sestavení nového postupu pro měření par glutaraldehydu difusní dosimetrií a plynovou chromatografií a vyhodnocení rizika skryté expozice (norma 0,8 mg/m3) lidí zejména na našich klinikách.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: referenční standardy; Reference Standards; znečištění vzduchu ve vnitřním prostředí; vystavení vlivu životního prostředí; Environmental Exposure; inhalační expozice; Air Pollution, Indoor; Inhalation Exposure; Czech Republic; toxikologie; Glutaral; glutaraldehyd; Clinical Laboratory Techniques; pracovní lékařství; veřejné zdravotnictví; Česká republika; klinické laboratorní techniky