Vliv meteorologických podmínek na účinek protihlukových clon a jeho predikce pomocí Laeq a La90 - Novák, Josef (Iga MZ ČR, 1999)
Studium vlivu meteorologických podmínek na účinek protihlukových clon u silnic založené na měřeních ve vybraných lokalitách,posouzení možností zahrnutí těchto vlivů do praktických predikčních metodik pro ekvivalentní hladiny hluku a pro L90.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: environmentální vědy; Meteorological Concepts; hluk; veřejné zdravotnictví; Data Interpretation, Statistical; Noise, Transportation; hluk dopravní; akustika; Acoustics; interpretace statistických dat; Sound; Noise; meteorologické pojmy; zvuk