Vliv inhalace oxidu dusnatého na plicní cirkulaci a plicní funkce u ventilovaných dětí časně po operaci vrozené srdeční vady v mimotělním oběhu - Chaloupecký, Václav; Janoušek, Jan; Vojtovič, Pavel; Kostelka, Martin; Křivská, Dana (Iga MZ ČR, 1999)
Reaktivita plicního řečiště a plicní funkce po inhalaci oxidu dunatého u ventilovaných dětí po operaci vrozené srdeční vady.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Heart Defects, Congenital; Infant; mimotělní oběh; rezistence dýchacích cest; kardiologie; Data Interpretation, Statistical; oxid dusnatý; Nitric Oxide; plicní hypertenze; angiologie; Hypertension, Pulmonary; Airway Resistance; umělé dýchání; Respiration, Artificial; Extracorporeal Circulation; interpretace statistických dat; vrozené srdeční vady; dítě; Child; chirurgie; kojenec