Konstrukce rekombinantní DNA jako vnitřní pozitivní kontroly při molekulární detekci cytomegalovirové infekce - Fiedler, Zdeněk (Iga MZ ČR, 2000)
Předmětem projektu je konstrukce takové molekuly DNA, která by sloužila jako vnitřní kontrola úspěšné polymerázové řetězové reakce při detekci cytomegaloviru, neinterferovala by s potenciálně přítomným genetickým materiálem viru a zvýšila validitu CMV.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Cytomegalovirus Infections; rekombinantní DNA; chemie, klinická chemie; Virulence; cytomegalovirové infekce; DNA Primers; Cytomegalovirus; mikrobiologie, lékařská mikrobiologie; radiologie, nukleární medicína a zobrazovací metody; polymerázová řetězová reakce; Polymerase Chain Reaction; ELISA; virulence; DNA, Recombinant; Enzyme-Linked Immunosorbent Assay; biologie; DNA primery