Nové metody v provádění autologní transplantace krvetvorných buněk při léčbě hematologických malignit - Trněný, Marek; Klener, Pavel; Benešová, Kateřina; Slabý, Jiří; Marinov, Iuri; Jelínek, Jaroslav; Procházka, Bohumír; Matějčková, Šimona (Iga MZ ČR, 1999)
Projekt je zaměřen na možnosti imunomodulace (interferon,interleukin-2) po autologní transplantaci krvetvorných buněk s cílem snížit počet relapsů, ověření možnosti transplantace různými zdroji krvetvorných buněk a studium restituce imunitního systému.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: interferon alfa; mobilizace hematopoetických kmenových buněk; onkologie; Cytokines; Etoposide; transplantologie; Interleukin-2; cytokiny; etoposid; Hematopoietic Stem Cell Mobilization; Interferon-alpha; autologní transplantace; hematologie a transfuzní lékařství; interleukin-2; Transplantation, Autologous; imunoterapie; Immunotherapy