Mentální anorexie, bulimie a záchvatovité přejídání : metaanalýza a integrace dat z epidemiologických studií - Krch, František David (Iga MZ ČR, 1999)
Metaanalýza a interpretace epidemiologických a klinických dat týkajících se poruch příjmu potravy, zhodnocení aktuálního vývoje syndromu v normativním kontextu. Vytvoření podkladů pro včasnou identifikaci poruchy, přiměřenou a diferencovanou terapeutickou a preventivní intervenci.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: interpretace statistických dat; nechutenství; poruchy příjmu potravy; vnitřní lékařství; demografie; Incidence; Registries; incidence; Data Interpretation, Statistical; Anorexia; Feeding and Eating Disorders; registrace; bulimia; Bulimia