Protilátky a cytokiny v séru a buněčných kulturách u dětí s primárními imunodeficity - Pařízková, Eva (Iga MZ ČR, 2000)
Předmětem výzkumu je monitorování hladin cytokinů a protilátek v séru a v lymfocytárních kulturách u dětí s primárními imunodeficity, s cílem odkrýt příčinné vztahy v imunitním systému.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Infant; deficience IgA; Cytokines; nefelometrie a turbidimetrie; syndromy imunologické nedostatečnosti; IgA Deficiency; Nephelometry and Turbidimetry; cytokiny; interleukin-10; dítě; Child; Immunologic Deficiency Syndromes; ELISA; Interleukin-10; Enzyme-Linked Immunosorbent Assay; kojenec; alergologie a imunologie