Imunoregulační role cytokinů po transplantaci kůže a oční rohovky - Holáň, Vladimír (Iga MZ ČR, 2000)
Studium buněčných a molekulárních mechanismů specifické transplantační imunity a imunologické tolerance na experimentálních modelech transplantace kůže a ortopických transplantací oční rohovky.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Immune Tolerance; transplantace rohovky; cytokiny; Corneal Transplantation; Skin Transplantation; imunologická tolerance; Cytokines; Disease Models, Animal; modely nemocí na zvířatech; transplantační imunologie; transplantace kůže; transplantologie; Transplantation Immunology; alergologie a imunologie