Růstové vlastnosti plicních nádorů v závislosti na jejich typizaci - Miřejovský, Pavel; Mandys, Václav; Miřejovský, Tomáš; Vernerová, Zdenka (Iga MZ ČR, 2000)
Prognostické hodnocení plicních karcinomů bude spolehlivější, bude-li histochemicky objektivizována růstová aktivita, stav suprese růstu a metastázování i apoptotická pohotovost nádorových buněk.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Biomarkers, Tumor; biologie; nádory plic; chemie, klinická chemie; nádorové biomarkery; keratiny; Lung Neoplasms; regulace genové exprese u nádorů; onkologie; Survival; Gene Expression Regulation, Neoplastic; Immunohistochemistry; Keratins; přežití; Prognosis; prognóza; imunohistochemie