CagA pozitivní kmeny Helicobacter pylori u dětí - Sedláčková, Janka; Sedláčková, Miloše; Souček, Andrej (Iga MZ ČR, 2000)
Stanovení cagA genu H.pylori neinvazivní metodou může být selektivním kriteriem pro léčbu dětí se symptomatickou i nesymptomatickou infekcí.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: chemie, klinická chemie; Helicobacter Infections; Helicobacter pylori; polymerázová řetězová reakce; Diagnostic Techniques and Procedures; gastroenterologie; Polymerase Chain Reaction; infekce vyvolané Helicobacter pylori; diagnostické techniky a postupy