Prevence makroangiopatií u diabetiků 2. typu v podmínkách primární péče - Válek, Jiří; Válková, Libuše; Stiebler, Otakar; Stieblerová, Marie; Vorlová, Eva; Pípalová, Milena; Škoda, Vladimír; Černín, Rudolf; Kaftanová, Věra; Jeřábková, Helena; Pavlousková, Radka (Iga MZ ČR, 2000)
Pilotní studie prevence makroangiopatií diabetiků 2.typu v podmínkách primární péče.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Medical History Taking; primární zdravotní péče; inzulinová rezistence; rizikové faktory; Diabetes Mellitus, Type 2; Diabetic Angiopathies; Insulin Resistance; diabetes mellitus 2. typu; Primary Health Care; kvalita zdravotní péče; diabetické angiopatie; vnitřní lékařství; anamnéza; Quality of Health Care; Risk Factors; management, organizace a řízení zdravotnictví