Sledování expozice některým karcinogenním a mutagenním látkám v životním prostředí - Samcová, Eva (Iga MZ ČR, 2000)
Projekt sleduje zlepšení kontroly expozice karcinogenním a mutagenním látkám v životním prostředí.Využívá citlivou metodu,kapilární elektroforézu. Analyzovaný biologický materiál moč bude získávána od exponované i neexponované populace.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: environmentální vědy; vystavení vlivu životního prostředí; karcinogeny životního prostředí; Environmental Exposure; Carcinogens, Environmental; Environmental Monitoring; monitorování životního prostředí