Farmakoterapie a psychoterapie v léčbě sociální fobie : z pohledu dvouletého katamnestického sledování - Praško, Ján (Iga MZ ČR, 2000)
Cílem dvojitý slepené studie je porovnávat 6-ti měsíční účinnost 3 léčebných programů ( léčba farmaky, kognitivně - behaviorální terapii a jejích kombinací) u nemocných se sociální fobii a dopad této léčby v dvouleté katamnéze.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Psychotherapy; moklobemid; Adaptation, Psychological; fobie; behaviorální vědy; Cognitive Behavioral Therapy; behaviorální terapie; kognitivně behaviorální terapie; Moclobemide; psychologie, klinická psychologie; psychoterapie; Phobic Disorders; psychiatrie; adaptace psychologická; Informed Consent; informovaný souhlas pacienta; Behavior Therapy