Význam reziduální choroby u leukémie s vlasatými buňkami pro vznik relapsu - Žák, Pavel (Iga MZ ČR, 2000)
Určení reziduální nemoci u vlasatobuněčné leukémie v kostní dření pomocí protilátky DBA.44 a zhodnocení jejího významu pro relaps onemocnění.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: indukce remise; leukemická infiltrace; reziduální nádor; Splenectomy; Leukemic Infiltration; Interleukin-2; imunohistochemie; splenektomie; vlasatobuněčná leukemie; Remission Induction; hematologie a transfuzní lékařství; interleukin-2; Leukemia, Hairy Cell; Immunohistochemistry; biologie; alergologie a imunologie; Neoplasm, Residual