DNA typizace HLA I.třídy v transplantační medicíně - Ivašková, Eva; Bendukidze, Nina; Hána, Ivo (Iga MZ ČR, 2000)
Typizace lidských leukocytárních antigenů HLA I.třídy na DNA úrovni pomocí metody založené na amplifikaci polymorfního systému (PCR-SSP,-ARMS) u dárců a příjemců pro transplantace orgánů i kostní dřený.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Serotyping; biologie; HLA antigeny; DNA; HLA Antigens; polymerázová řetězová reakce; transplantační imunologie; sérotypizace; transplantologie; Polymerase Chain Reaction; Transplantation Immunology; alergologie a imunologie