Rozvoj biochemických metod na detekci molekul HLA-I.třídy - Kořínková, Petra; Vytisková, Jindra; Suttnar, Jiří; Dyr, Jan Evangelista (Iga MZ ČR, 2000)
Rozpracování nových biochemických metod pro studium molekul HLA I. třídy. Využití kompletních peptidových knihoven pro analysu epitopů HLA glykoproteinů. Klinický význam získaných poznatků zejména pro transplantaci kostní dřený
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: chemie, klinická chemie; Antibodies, Monoclonal; biologie; polymerázová řetězová reakce; sérotypizace; HLA Antigens; Serotyping; monoklonální protilátky; Polymerase Chain Reaction; DNA; alergologie a imunologie; HLA antigeny