Sloučený kardiovaskulární registr - Stejskal, Libor; Hačkajlo, David; Němcová, Daniela; Stejskalová, MIchaela; Němcová, Petra; Chaloupecký, Václav (Iga MZ ČR, 2001)
Vývojový a výzk. projekt využívá Bayesovských exp. systémů PATSTM Sloučeného Kardiovask. Registru /MCR/, který byl zřízen a je provozován na základě pověření ministra L.Rubáše Čj.SM 42045, pro výzkumné aktivity za účelem naplňování cílů kard. programu.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: kardiovaskulární abnormality; Cardiovascular Surgical Procedures; kardiologie; srdeční blokáda; kardiovaskulární chirurgické výkony; Heart Block; Registries; registrace; Cardiovascular Abnormalities