Některé faktory, které se mohou podílet na zhoršující se mužské reprodukční schopnosti - Řezáčová, Jitka; Mašata, Jaromír; Drbohlav, Pavel; Bencko, Vladimír; Přibylová, Miroslava; Černý, Vladimír (Iga MZ ČR, 2001)
Vliv Chlimidia trachomatis a antispermických protilátek v ejakulátu na mužskou plodnost.Výskyt těžkých kovů v ejakulátu, jejich vliv na mužskou plodnost. Vzájemná závislost výše jmenovaných.Další možné rizikové faktory.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: mužská infertilita; chlamydiové infekce; Spermatozoa; Reproductive Control Agents; Infertility, Male; Ejaculation; Reproductive History; reprodukční lékařství; látky působící na reprodukci; Antispermatogenic Agents; spermie; reprodukční anamnéza; ejakulace; Chlamydia Infections; urologie; antispermatogenní látky