Kvalita života kriticky nemocných léčených v podmínkách intenzivní a resuscitační péče : prospektivní multicentrická studie - Černá Pařízková, Renata; Černý, Vladimír; Dostál, Pavel; Vašátko, Luděk; Hora, Petr; Novák, Ivan; Herold, Ivan (Iga MZ ČR, 2001)
Předmětem řešení projektu je sledování dlouhodobého klinického výsledku a dosažrné kvality života u kriticky nemocných léčených ne resuscitačním oddělení a identifikace faktorů umožňujících tento výsledek predikovat.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: stupnice dopadu nemoci na kvalitu života; Multicenter Studies as Topic; kvalita života; péče o pacienty v kritickém stavu; prospektivní studie; multicentrické studie jako téma; Sickness Impact Profile; Prospective Studies; Quality of Life; Treatment Outcome; anesteziologie a intenzivní lékařství; výsledek terapie; Critical Care