Retrospektivní sledování hladin Pb, Cd, Cu a Se v séru obyvatel České republiky v časovém intervalu 1970 - 1995 - Beneš, Bohuslav (Iga MZ ČR, 2001)
Retrospektivní sledování hladin Pb,Cd,Cu a Se v séru populace ČR v časovém intervalu 1970-1995 Význam pro stanovení vývojových trendů do dalších let v oblasti životního prostředí- stopové prvky- zdravotní stav populace.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: referenční hodnoty; Lead; vystavení vlivu životního prostředí; Cadmium; Spectrometry, Mass, Secondary Ion; selen; Environmental Exposure; Reference Values; retrospektivní studie; měď; Copper; spektrometrie hmotnostní sekundárních iontů; Retrospective Studies; Selenium; kadmium; environmentální vědy; olovo