Mikroanalýza spontánní interakce matka - dítě s apalickým syndromem - Komárek, Vladimír (Iga MZ ČR, 2001)
Popis a analýza komunikace matka - dítě s apalickým syndromem; ověření hypotézy o výskytu intuitivního rodičovského chování během této komunikace; ověření hypotézy o vlivu intuitivního rodičovského chování na rehabilitaci kognitivních funkcí u dětí.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Video Recording; komunikace; Mother-Child Relations; audiovizuální záznam; perzistentní vegetativní stav; pomáhající chování; vztahy mezi matkou a dítětem; Persistent Vegetative State; behaviorální vědy; Communication; psychologie, klinická psychologie; Helping Behavior; Maternal Behavior; mateřské chování; neurologie