Genetická regulace exprese IgE - význam pro lidské atopické choroby - Lipoldová, Marie (Iga MZ ČR, 2001)
Užití modelu rekombinantních kongenních kmenů pro identifikaci genů, které kontrolují expresi imunoglobulinu E u myši. Na základě podobností mezi genetickými mapami člověka a myši určení polohy homologických lidských genů.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: atopická dermatitida; regulace genové exprese; Gene Expression Regulation; Dermatitis, Atopic; Immunoglobulin E; imunoglobulin E; alergologie a imunologie; dermatovenerologie