Rizikový profil populace v ČR - Petržilková, Zdenka (Iga MZ ČR, 2002)
Projekt je epidemiologickou studií prevalence a vývoje hlavních rizikových faktorů KVO v ČR sledovaných na reprezentativním vzorku populace 9 okresů.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: kardiologie; hodnocení rizik; plošný screening; hypertenze; morbidita; Risk Assessment; Risk Factors; Česká republika; prevalence; Hypertension; infarkt myokardu; Czech Republic; Mass Screening; kardiovaskulární nemoci; Morbidity; epidemiologie; Myocardial Infarction; rizikové faktory; Prevalence; Cardiovascular Diseases; statistika, zdravotnická statistika