Evropská studie primární a sekundární prevence ischemické choroby srdeční : EUROASPIRE CZ - Šimon, Jaroslav; Mayer, Otto; Rosolová, Hana; Linhartová, Kateřina; Haman, Petr; Cífková, Renata; Plášková, Markéta; Škodová, Zdenka (Iga MZ ČR, 2002)
Cílem studie EUROASPIRE CZ je stanovení změn v oblasti prevence IM a ICHS prováděné podle "Evropských směrnic" v České republice při srovnání se zeměmi EU. Zjistit úroveň péče o pacienty po IM v České republice a analysovat efektivitu vynaložených finančních prostředků.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: Coronary Disease; programy národního zdraví; veřejné zdravotnictví; National Health Programs; kardiologie; koronární nemoc; Primary Prevention; rizikové faktory; Risk Factors; primární prevence