Mitotická nestabilita u osob s idiopatickou poruchou plodnosti - Mejsnarová, Blanka; Mayer, Zdeněk; Mejsnar, Jiří; Trková, Marie (Iga MZ ČR, 2001)
Vytvoření diferenční cytogenetické diagnosy genotoxického poškození, působícího idiopatickou infertilitu určitého typu. Stanovením zvýšených frekvencí chromosomálních aberací a mikrojader a jejich molekulárního obsahu.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: reprodukční lékařství; biologie; Infertility, Male; mužská infertilita; Molecular Diagnostic Techniques; diagnostické techniky molekulární; Infertility, Female; chromozomální aberace; Chromosome Aberrations; ženská infertilita