Analýza výskytu vícečetných nádorů v údajích Národního onkologického registru - Vítová, Věra; Pecen, Ladislav; Navrátilová, Marie; Foretová, Lenka; Vítová, Hana; Hrubá, Marcela (Iga MZ ČR, 2002)
Cílem studie je provést na základě údajů NOR popis a analýzu vícečetných nádorů v ČR z hlediska jejich typů, vzájemných kombinací a časového sledu a příprava podkladů ke zkvalitnění dispenzární péče o onkologické pacienty.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: mnohočetné primární nádory; Registries; registrace; Neoplasms, Multiple Primary; epidemiologie; onkologie