Doporučené postupy diagnostické a léčebné péče pro praktické lékaře - Blahoš, Jaroslav; Hájek, Miloš; Novák, Karel; Kmoch, Josef; Šimon, Jaroslav; Seifert, Bohumil; Osten, Josef; Petr, Jaroslav; Horynová, Marcela (Iga MZ ČR, 2002)
Pokračování v tvorbě standardů diagnostické a léčebné péče a jejich aktualizace. Pokračování v tvorbě standardů diagnostické a léčebné péče a jejich aktualizace.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: směrnice pro lékařskou praxi jako téma; Family Practice; veřejné zdravotnictví; Practice Guidelines as Topic; rodinné lékařství