Familiární hyperlipoproteinémie - korelace nálezů ve fenotypu s genotypem III - Češka, Richard; Hořínek, Aleš; Spáčil, Jiří; Štulc, Tomáš; Vrablík, Michal; Melenovský, Vojtěch; Grauová, Barbora; Kvasnička, Tomáš; Fiedler, Jiří (Iga MZ ČR, 2003)
Studie familiárních hyperlipoproteinémií a jejich fenotypických nálezů ve vztahu k nálezům v genotypu. Posouzení možnosti vyuřití genetiky, včetně molekulární biologie v klinické praxi. Sledování účinků léčby v prevenci kardiovaskulárních nemocí
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: mutace; biochemie; Hyperlipoproteinemia Type III; apolipoproteiny E; Polymerase Chain Reaction; hyperlipoproteinemie typ III; angiologie; polymerázová řetězová reakce; Apolipoproteins E; Mutation; vnitřní lékařství; Apolipoproteins B; apolipoproteiny B