Folikulární dendritické buňky v ne-Hodgkinových lymfomech : diagnostický význam - Fakan, František; Skálová, Alena; Boudová, Ludmila; Kuntscherová, Jana (Iga MZ ČR, 2003)
Folikulární dndritické buňkyzůstávají zachovány i v některých lymfomech.Jejich počet,uspořádání v tkáni a imunofenotyp mohou být charakteristické pro jednotlivé typy lymfomů ne-Hodgkinova typu.
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: patologie; nehodgkinský lymfom; onkologie; folikulární dendritické buňky; imunohistochemie; biologie; Immunohistochemistry; diagnostické techniky molekulární; Molecular Diagnostic Techniques; Lymphoma, Non-Hodgkin; Dendritic Cells, Follicular