Charakteristika znečištění vnitřního prostředí obytných budov vlivem jednotlivých činností : porovnání se znečištěním vnějšího prostředí - Beneš, Ivan (Iga MZ ČR, 2003)
Vliv činnosti v domácnostech na znečištění vnitřního prostředí. Modelová studie a měření v domácnostech,
Závěrečná zpráva o řešení grantu Interní grantové agentury MZ ČR
Keywords: látky znečišťující vzduch; znečištění vzduchu ve vnitřním prostředí; vystavení vlivu životního prostředí; Environmental Exposure; Air Pollution, Indoor; Air Pollution; Air Pollutants; znečištění ovzduší; environmentální vědy